AppGini is het platform om MySQL databases te genereren en invoerformulieren te ontwerpen. Wordt ook een AppGini expert!

Gegevens verzamelen, ordenen en weergeven. Het klinkt simpel, maar de uitdaging is enorm. Hoe ziet het plan van aanpak er uit? Waar haal je de gegevens vandaan? En zo komen tal van vragen om de hoek kijken. De trend is gegevens op te slaan in een webbased informatie systeem.

In 2006 zijn wij gestart met het programma AppGini - het platform om mysql databases te ontwerpen en data in te voeren met een php programma. De software heeft een reusachtige ontwikkeling doorgemaakt - de jaarlijkse update zijn een weerspiegeling van de nieuwste ontwikkelingen.

Wij verlenen diensten om elke organisatie te helpen bij het opzetten en in stand houden van een gedegen en betrouwbaar webbased informatie platform. Deze website laat zien, dat de ontwikkeling in meerdere talen kan plaatsvinden: Nederlands, Engels en Duits.

De AppGini Apps website gaat over de toepassingen, die wij gebouwd hebben. Deze website is op geen enkele wijze gelieerd aan de maker van het AppGini programma. Ga voor de probeer- of koopversie naar de website van AppGini.

Hieronder een voorbeeld van een AppGini App: Weblinks